Find alt lige fra en røgpistol til sifonflasker i sortimentet hos SousVide.dk

SousVide.dk er den perfekt shoppedestination for professionelle køkkenfolk og hobby kokke. Hylderne bugner nemlig med spændende køkkenudstyr, blandt en smart røgpistol, som gør det super let at give dine madretter en dejlig røget smag, uden at skulle have gang i røgeovn. Du finder også sifonflasker til at gøre flødeskums dekorering let som en leg. Læs mere om begge dele i artiklen herunder.

SousVide.dk

Røgpistol som giver en udvidet smagsoplevelse

En røgpistol er en smart type tilbehør til det professionelle køkken og hobby kokke med hang til avanceret køkkenudstyr. Kort sagt, så er en røgpistol stort set det som det lyder som, én let og praktisk måde at give kød og andre retter en røget og god smag. En røgpistol er utrolig praktisk at arbejde med, og kan lede til en udvidet smagsoplevelse. Og så er en røgpistol end da en relativt overskuelig investering, særligt når man tager med i sine beregninger hvor mange nye muligheder man får for at eksperimentere med nye retter når man laver mad.

Smarte sifonflasker

Laver du ofte flødekager, lagkager eller andre desserter med flødeskum på toppen? Så er en sifonflaske en super lækker tilføjelse til dit arsenal med køkkenudstyr. Den gør det rigtig let at dekorere med flødeskum, og så kræver den meget lidt forarbejde. Hos www.sousvide.dk finder du altid et stort udvalg af ”avanceret køkkenudstyr”. Det gælder blandt andet også sifonflasker, en kategori hvor du lige nu finder et af landets bedste udvalg. Her finder du foruden selve sifonflaskerne, også et godt udvalg af tilbehør, så som tragt og si, holder til vandbad, diverse reservedele samt naturligvis patroner til sifonflasker. Klik eventuelt selv ind forbi og tag et kig på udvalget; her vil du næsten med sikkerhed finde hvad du har brug for til en fornuftig pris.