Find 6 mm træpiller i skøn kvalitet og andet billigt brænde hos Den Gamle Brugs

Er brændelageret ved at være i bund, så har Den Gamle Brugs billigt brænde og 6 mm træpiller i den bedste kvalitet og med en hurtig levering. Besøg dem her www.dgb-braende.dk og find det brændsel,som din ovn har brug for.

Den Gamle Brugs

Billigt brænde i høj kvalitet

Den Gamle Brugs er en gammel virksomhed, som har forhandlet brændsel til danskerne i mange år. De har stor erfaring med at producere brændsel til alle typer af ovne. Er du på udkig efter noget billig brænde til brændeovnen eller pejsen, så har de forskellige løsninger til dig. Du kan vælge at få leveret billigt brænde som løs-levering, hvis du gerne selv vil stable det i dit brændeskur. Er du mere til de populære brændetårne, så har de også gode tilbud på tårne med lufttørret eller ovntørret askebrænde. Klik ind her www.dgb-braende.dk og find de løsninger som passer bedste til dig, så du kan få fyret godt op i pejsen med brændsel i den bedste kvalitet.

6 mm træpiller med høj brændværdi

Har du en pilleovn, så har Den Gamle Brugs også gode tilbud på 6 mm træpiller. Hos dem finder du blandt andet de populære 6 mm træpiller fra Agrol. Agrol er kendt for at producere kvalitetsprodukter med høj brændværdi, som giver dig en CO2 neutral opvarmning. Hos Den Gamle Brugs kan du få deres 6 mm træpiller leveret på 4 paller med 56 sække á 16 kg. De leveres med gaffeltruck lige til din adresse. Klik ind her www.dgb-braende.dk og læs mere om hvordan du får dit brændsel købt og leveret hjem til dig, så du kan få gang i pilleovnen igen.

Skab et dejligt varmt hjem med billigt brænde og 6 mm træpiller hos Den Gamle Brugs. Besøg dem her www.dgb-braende.dk og læs mere om hvordan du bestiller og får leveret dit brændsel.