Find 3D printer eller en Bee-Bot

Ønsker du at arbejde med Makerspace eller Bee-Bot sammen med dine elever, så er HippoMini lige stedet for dig. Besøg dem her på linket www.hippomini.dk og find en 3D printer eller en Bee-Bot, så du kan bringe fremtidens teknologi ind i børnenes læring.

HippoMini

Makerspace

HippoMini er en virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle digitale læringsredskaber til elever. De har blandt andet udviklet Makerspace, der er et koncept, hvor eleverne bliver introduceret til nye digitale teknologier. Makerspace kan ses som et felt, hvor Makerspace sætter fokus på teknologier såsom 3D printere, lasercuttere og andre digitale teknologier. Med Makerspace for du derfor mulighed for at lære eleverne at anvende digitale teknologier gennem et veludviklet felt. Klik ind her hos HippoMini www.hippomini.dk og læse mere om Makerspace og de lærerige muligheder Makerspace tilbyder dig og dine elever.

3D printere der gør idéer til virkelighed

Hos HippoMini kan du finde et bredt udvalg af 3D printere. 3D printere er fantastiske, og er i dag blevet nemme at anvende. 3D printere er ganske enkelt mulighed for at printe i 3D. Det betyder at du med 3D printere kan designe dine egne ting og derefter kan du med 3D printere printe dem ud og bruge dem. Find det spændende udvalg af 3D printere her www.hippomini.dk.

Bee-Bot

Ønsker du at undervise dine elever i robotter og programmering, så er Bee-Bot lige det, du har brug for. Bee-Bot består af små robotter, du selv og dine elever kan programmere. Bee-Bot er særligt udviklet til undervisning, hvilket betyder at Bee-Bot er nemt at gå til også for de mindre elever. Læs mere om Bee-Bot her, så dine elever kan lære at programmere med hjælp fra Bee-Bot.

Skab spændende læringsrum med Makerspace og Bee-Bot hos HippoMini. Besøg dem her www.hippomini.dk og læs mere om Makerspace, 3D printere og Bee-Bot.