Farverige plakater og madkasser til børn

Har du et stort ønske om at skabe gode omgivelser for dit barn i hverdagen, så har Småfolk skønne plakater til børn og madkasser til børn, som kan give dem sjove billeder i hjemmet eller i børnehaven. Besøg dem her www.smafolk.dk og find deres skønne shop.

Småfolk

Plakater til børn med stærke farver og sjove fortællinger

Småfolk er en fantastisk online shop for dig, som elsker at skabe gode omgivelser for dit barn, der stimulerer dets nysgerrighed. Synes du børneværelset er lidt kedeligt, så finder du blandt andet nogle flotte plakater til børn, som kan sætte gang i fantasien. Plakater er en supergod måde at udvikle børns tankegange på, da de tit har sjove fortællinger gemt i illustrationerne, som lidt efter lidt træder frem, jo mere barnet kigger på dem. Samtidig er farverne tit kraftige, hvilket giver børn en god farveforståelse. Klik ind her www.smafolk.dk og se de smukke plakater til børn.

Madkasser til børn med søde motiver

Er dit barn startet i børnehave, så skal der mad med til den lange dag. Hos Småfolk finder du nogle skønne madkasser til børn, der kan gøre frokosten sjov og dejlig. De har blandt andet en sød madkasse, der ligner en lille bjørn. Madkassen er lavet af solidt plastik, som sikrer, at den ikke sådan lige går i stykker, når den ligger i tasken. Selve kassen er i hvid, mens låget har en dejlig lyseblå farve, hvorpå der er malet en bjørns hoved, som smiler. Den kan fås i fire forskellige størrelser, alt efter hvor lang barnets dag er i børnehaven. Klik ind på linket her www.smafolk.dk og læs mere om de gode madkasser til børn.

Skab de bedste rammer for dit barn med plakater og madkasser til børn hos Småfolk. Besøg dem her www.smafolk.dk og find inspiration på deres dejlige online shop.