Farverige kjoler med lommer i retrodesign forhandles hos Amamiko

www.amamiko.dk er for dig, som elsker kjoler, der er inspireret af tidligere årtiers mode. Her kan du købe farverige kjoler i retrodesign i mange forskellige snit. Kjolerne kan både fås i ensfarvet eller med mønster og det er også muligt at købe kjoler med lommer, vinterkjoler og hverdagskjoler.

Amamiko

Kjoler med lommer til enhver kropstype

Hvis du elsker retro inspireret tøj, så er dette helt sikkert hjemmesiden for dig. Amamikos kjoler er designet med blik på kjoler fra 20’erne helt op til 70’erne, hvilket man tydeligt kan se i de flotte former og farver. Hvis du f.eks. leder efter kjoler med lommer, så kan Amamiko hjælpe dig. Kjoler med lommer er ikke kun praktiske men også utrolig søde, da lommer er en fin detalje. Amamiko sælger også deres kjoler i plus size størrelser, så der er kjoler til enhver kropstype, og på siden kan du også finde en guide til at finde det rette snit til lige præcis din kropstype. Hvis du er vild med retrodesign og knald på farverne, så kig ind på www.amamiko.dk og se de mange kjoler med lommer, med mange forskellige snit og med forskellige typer udskæring – mulighederne er mange blandt Amamikos fine design.

Farverige kjoler og sjove figurøreringe

Selvom du måske ikke normalt går i farverige kjoler, så er Amamiko stadig et besøg værd. Kjolerne fra Amamiko kan sætte farver på den ellers grå danske vinter, og måske bliver du alligevel lokket, når du ser de mange inspirerende design. Ellers sælger hjemmesiden udover farverige kjoler også strømpebukser, cardigans, tørklæder og smykker. Blandt smykkerne kan især fremhæves de mange flotte øreringe. Her kan du finde både helt enkle ørestikkere i afdæmpede farver, ørestikkere med lidt mere fremtrædende farver samt de sjove figurøreringe som f.eks. øreringe med citroner, flamingoer eller jordbær. Ofte kan store og fremtrædende øreringe være flotte sammen med en ensfarvet kjole, mens helt simple ørestikkere kan være fine til farverige kjoler. På den måde får man knald på farverne uden at de prøver at overdøve hinanden. Mangler du strømpebukser, har Amamiko også disse i god kvalitet og flotte farver.