Familiepsykologerne tilbyder behandling af spiseforstyrrelse i Århus kombineret med forældrerådgivning

Oplever du at dit barn har udfordringer med i hverdagen, der viser tegn på anoreksi, så tilbyder Familiepsykologerne behandling af spiseforstyrrelse i Århus kombineret med forældrerådgivning, så I sammen kan hjælpe hinanden med at få en normal hverdag igen. Besøg deres hjemmeside her www.familiepsykologerne.info og læs mere om deres store viden og erfaring med at hjælpe unge med anoreksi.

Familiepsykologerne

Behandling af spiseforstyrrelse i Århus

Familiepsykologerne er et fagligt stærkt fællesskab af psykologer, som alle har stor erfaring med at hjælpe folk med store og små kriser i livet. Deres psykologer har alle specialiseret sig inden for almindelige menneskers livskriser, der både er målrettet familien som helhed og det enkelte familiemedlem. Har dit barn for eksempel begyndende problemer med vægttab og mangel på appetit, så tilbyder de behandling af spiseforstyrrelse i Århus. Deres behandling af spiseforstyrrelse i Århus er veltilrettelagt, hvor de altid starter med at tage udgangspunkt i dit barns følelser, og de tanker der ligger bag forstyrrelsen. Besøg dem her www.familiepsykologerne.info og læs mere om deres behandlingstilgang, så du kan få hjælp at professionelle psykologer.

Forældrerådgivning med fokus på jer

Har du og din familie svært ved at få den travle hverdag til at hænge sammen uden konflikter og ærgerlige situationer, så tilbyder Familiepsykologerne forældrerådgivning, som kan hjælpe jer med, at få fat om jeres primære udfordringer som forældre. Deres forældrerådgivning udføres af meget kompetente psykologer, som hjælper jeg med at få kortlagt de negative mønstre i hverdagen og derefter finder I sammen frem til gode metoder, som kan ændre mønstrene til positive strukturer. Besøg dem her www.familiepsykologerne.info og find mere information om deres hjælpende forældrerådgivning, så I kan blive glade forældre igen.

Få hjælp til de svære situationer i familielivet med forældrerådgivning og behandling af spiseforstyrrelse i Århus hos Familiepsykologerne. Besøg dem her www.familiepsykologerne.info og læs mere om deres professionelle psykologteam.