Få en spændende oplevelse med din virksomhed ved erhvervsrejser fra Corporate Travel & Events

Hvis I står over for arrangering af firmaudflugt, kan Corporate Travel & Events hjælpe jer med planlægningen til en af sine mange destinationer. Erhvervsrejser kan være en god ide, hvis Jeres virksomhed, forening eller afdeling har lyst til at få en spændende oplevelse.  Corporate Travel & Events er specialister i arrangeringen af firmaudflugter, og de vil med glæde hjælpe jer med arrangering af firmaudflugt.

cte.dk Corporate Travel and Events

Corporate Travel & Events

Der er mange faktorer som spiller ind, når man skal planlægge en rejse. Hos Corporate Travel & Events kan de hjælpe jer med at opfylde Jeres ønsker og behov, så rejsen passer til både budget og præferencer. Arrangering af firmaudflugt kræver en del kendskab til det område man ønsker at rejse til, og det kendskab har de hos CTE. Indblikket i kultur samt lokalbefolkning gør, at I får en spændende oplevelse, som er helt unik fra de rejser man selv kan finde frem til. En sådan arrangering af firmaudflugt er dermed i gode hænder hos CTE, og de er med jer lige fra Jeres første ideer, til rejsen er afviklet.

 

Erhvervsrejser

Jeres erhvervsrejse bliver skræddersyet til netop Jeres ønsker og behov, og I får professionel vejledning lige fra start til slut. Det indebærer blandt andet planlægningen af hvilken destination I skal rejse til. Hos Corporate Travel & Events tager de udgangspunkt i Jeres egne ideer og ønsker og udarbejder derfra sine forslag til jer. Deres store erfaring fra hele verden, gør, at de har kvalificerede bud på, hvor jeres erhvervsrejse kan gå hen. Erhvervsrejserne kan have forskelligt indhold, men hos CTE lægger de vægt på, at I også får et socialt udbytte, udover det faglige. Nogle af de mange destinationer kunne eksempelvis være Island, Korsika og Portugal.

Hvis Jeres virksomhed, forening eller afdeling er interesseret i en erhvervsrejse med skønne oplevelser og udfordringer, kan I læse mere på www.cte.dk. Hos Corporate Travel & Events, er de klar til at hjælpe jer med Jeres arrangering af firmaudflugt.