Få hjælp med behandling af spiseforstyrrelse

Du kan få hjælp med behandling af spiseforstyrrelse og parterapi i Århus fra Familiepsykologerne.

Skærmbillede (40)

Få parterapi i Århus

Bor du og din partner i Århus, og står med et problem, som I ikke ved hvordan I skal løse? Så er det måske tid til at tage ind forbi www.familiepsykologerne.info. De kan hjælpe med parterapi i Århus, så I kan finde roden i problemerne. Det kan godt gå hen at blive svært at overskue hvad problemet er, men med den rette hjælp kan I komme til bunds i det. I kommer til at undersøge forskellige muligheder, blandt andet hvordan I skal komme videre og få kærligheden og gnisten tilbage. Har I behov for parterapi i Århus, så læs mere her.

Find fodfæstet igen med behandling af spiseforstyrrelse

Både voksne og unge kan opleve, at tanker om mad, spisning og væg fylder alt for meget i hverdagen. Det kan komme til udtryk på mange måder, og oplever du at vægten, maden eller spisningen styrer dig, og ikke omvendt? Så bør du tage ind forbi www.familiepsykologerne.info, der har behandling af spiseforstyrrelser. Du kan lære mere online, hvor du blandt andet kan læse hvad de kan hjælpe med. I deres behandling af spiseforstyrrelser vil du gennem individuelle samtaler og/eller familie samtaler finde ud af, hvordan du igen finder fodfæstet. De er overbeviste om, at nøglen til bedring ligger hos dig, der kender dig og spiseforstyrrelsen bedst.

Psykolog til enhver person

Der er forskellige grunde til at have behov for en psykolog, det kan være parforhold, spiseforstyrrelse, familieproblemer eller noget helt andet. Har du behov for hjælp med noget, som du ikke længere selv kan finde en løsning til, så vil Familiepsykologerne være det rette for dig. De kan hjælpe dig med at finde frem til problemerne, uanset om det er familiesamtaler eller individuelle samtaler. De tilbyder hjælp til børn unge og voksne, så alle har mulighed for at blive hjulpet. Hvis du har behov for at få hjælp fra Familiepsykologerne, så klik her.