Få bedre og billigere brugte computere her

Nettets bedste og mest troværdige udvalg af brugte computere er at finde på webshoppen Blue City, der foruden det store udvalg også kan præsentere deres kunder for et aldeles konkurrencedygtigt prisniveau.

Blue City

Brugte computere af en usædvalig høj standard

Det er ganske enkelt en win/win/win situation, når en person vælger at sælge sin brugte computer til Blue City. Sælgeren får en meget fair pris for sin gamle computer i stedet for, at den bliver kasseret eller står og samler støv på en hylde derhjemme. Hvis man ved samme lejlighed køber en af de andre brugte computere hos Blue City, giver de desuden endnu mere for ens gamle, så man kan få mere for sine penge og opgradere til en endnu bedre model, end man måske ellers ville have haft råd til, hvis den skulle købes fra helt ny. Blue City har dygtige teknikere ansat, der renser og nulstiller al hardware, der indleveres. Produkterne bliver så gode som nye, så de kan sælge de brugte computere videre og tjene penge herved. Som køber kan man spare rigtig mange penge ved at købe brugte computere fremfor nye hos en forhandler som Blue City. Alle parter vinder ganske enkelt. Derudover er det aldeles positivt, at duelig elektronik repareres og sælges videre i stedet for blot at blive kasseret. Det er med til at bremse den køb-og-smid-væk-kultur, der ellers har præget markedet i mange år. Det handler om samvittighedsfuld genanvendelse af ressourcer og produkter, så deres levetid udnyttes mest muligt. Udvalget af brugte computere på webshoppen er imponerende stort og kan både imødekomme dem, der har brug for en ny arbejds- eller studiecomputer og dem, der skal bruge en kraftfuld gaming computer. Der er altid 2 års garanti på alle brugte computere hos Blue City, så man som køber er forsikret om, at man modtager et ordentligt produkt, der kan reklameres, hvis der imod forventninger skulle opstå problemer med det. Læs mere om handelsbetingelser og fordele online hos Blue City på hjemmesiden www.bluecity.dk.

Udnyt ressourcerne og køb brugte computere hos Blue City, der reparerer og nulstiller de brugte modeller, så de bliver så gode som nye og genanvendt i stedet for kasseret.