Devoteam digitalt og organisering af it hos Devoteam

Hos Devoteam digitalt kan du finde et væld af artikler skrevet af eksperter og konsulenter inden for digital forretningsudvikling. Du kan bl.a. læse om organisering af it.

Devoteam digitalt

9’Devoteam er en konsulentvirksomhed inden for digitalt forretningsudvikling og effektivisering af it, og på deres nye platform Devoteam digitalt deler de ganske gratis ud af deres viden og erfaringen. Du finder et bredt spektrum af faglige artikler inden for emnerne, digital forretningsudvikling, effektivisering af it og transformation. De er skrevet af eksperter og konsulenter fra virksomheden, der på siden deler ud af deres ekspertise, viden og erfaring på området. Du finder mange forskellige gode artikler, og du kan læse om mange forskellige kundecases, hvor der beskrives aktuelle problemstillinger, som du kan bruge i dit daglige arbejde med udvikling af din virksomhed. Devoteam digitalt er til dig, der gerne vil gå fremtiden i møde og gribe de mange muligheder, som den digital udvikling byder i stedet for at bukke under for de udfordringer, som udviklingen også medfører. Du kan finde mange forskellige aktuelle artikler, som du kan bruge i dit daglige arbejde.

 

Organisering af it

Har du brug for ekspertise inden for organisering af it? Devoteam digitalt er stedet, hvor du kan læse mange forskellige faglige artikler om emnet, og du kan helt sikkert få meget hjælp, som du kan bruge i din egen virksomhed. Få en bedre bundlinje – lær af andres erfaringer og læs om mange forskellig cases, hvor forskellige af Devoteam’s kunder har stået i en lignende situation. På siden www.devoteamdigitalt.dk kan du læse artikler af eksperter, der har skrevet om organisering af it. Der er forskellige ITIL processer, man kan bruge til organisere sin virksomhed bedre digitalt. Hvis du samler det hele på en god platform: en service manager, så kan du få en langt mere effektiv kommunikation i din virksomhed, og du vil helt sikkert kunne få et langt bedre workflow. Få konsultation i organisering af it, der er mange muligheder for din virksomhed, som kan gøre jer langt mere effektive.