Denis Viet og hans fond på hjemmesideadressen www.viet-jacobsenfonden.com

En fond kan være med til at støtte forskellige formål, og for børn og unge der kommer fra mindre bemidlede kår, samt veteraner og unge der ønsker at studere i udlandet, kan der være behov for at søge. Www.180grader.dk har snakket med Denis Viet, der har oprettet en fond for netop disse grupper. Hos www.viet-jacobsenfonden.com vil der være mere information, om hvad der helt præcist støttes og hvordan der kan søges.

Denis Viet

Investoren Denis Viet og hans forretningsmæssige liv

Det kan være svært at skulle starte et studie i udlandet, specielt når det er fuldtid, og der dermed ikke er mulighed for et arbejde ved siden af. Denis Viet har oprettet den rette fond i 2016, der ikke blot støtter unge mennesker, så de kan komme ud at studere, men også veteraner og børn fra mindre bemidlede kår. Formanden Denis Viet Jacobsen, håber på at hjælpe dem, der har brug for det, uanset om det er for en enkelt studerende eller om det er for grupper. Denis Viet har blandt andet støttet Veterans in Motion, som brugte den på en ekspedition til Grønland, hvor 10 psykisk og fysisk sårede veteraner fik mulighed, for at udfordre sig selv og hinanden, i den barske natur. Formålet med Veteran in Motion, er at forberede veteranerne på liv uden for forsvaret, både fysisk og psykisk. Det gør de blandt andet med ekspeditioner som den til Grønland. Denis Viet valgte at støtte dem, da deres aktiviteter er drevet af veteranerne selv, så de blandt andet styrker deres selvtillid. Denis Viet ønsker at kunne se et klart mål, for grupper såvel som de enkelte. Det er blandt andet også derfor, Denis Viet valgte at støtte klassen 8u. Det er en klasse hvor alle gerne ville have mulighed, for at deltage i det krævende Nordic Race. De blev udfordret personligt, såvel som i en gruppe. Denis Viet ønsker at børn fra mindre bemidlede kår, vil få en forståelse for eget værd, både på egen hånd, men også når det kommer til samarbejde med andre. Netop derfor var 8u det helt rigtige valg. Udvikling, både personligt, akademisk og som en gruppe, er vigtigt for at kunne fungere godt i samfundet. Det er også derfor, Denis Viet sætter så stor fokus på udvikling og mål for enkelte såvel som grupper.

På www.viet-jacobsenfonden.com finder du mandens fond

Fonden blev oprettet i 2016, og har siden hjulpet forskellige til at nå deres mål, og sætte udfordringer for dem selv. Hvis du har brug for at lære mere om fonden, så kan du tage ind forbi www.viet-jacobsenfonden.com, som kan give dig alt den information du har brug for. Det er ikke blot hvem Denis Viet Jacobsen fonden har støttet, men også krav til dem. Formanden håber på flere ansøgninger, da han ønsker at hjælpe så mange som muligt. Det er derfor en god ide, at du tager ind forbi www.viet-jacobsenfonden.com, for at se hvordan den kan hjælpe dig. Hvis du passer på kriterierne, vil det være en god ide at søge. Med www.viet-jacobsenfonden.com vil du kunne få støtte til dine udlands studier, en gruppe der har intentioner om at opnå et fælles mål, eller noget helt tredje. For dem der søger til studie i udlandet, vil der være et krav om at den enkelte ansøger, har ekstraordinære akademiske mål, samt høje forventninger til egen læring og udvikling. Der kan læres mere om hvad de præcise krav er hos www.viet-jacobsenfonden.com, hvor der også kan læres om hvad der ellers støttes. Desuden vil du også have mulighed, for at se hvad de har støttet før i tiden. Det er derfor en god ide, om det er til dig selv, for nysgerrighed eller en gruppe, at du tager ind forbi www.viet-jacobsenfonden.com.