Coaching og konsulentbistand der gør din virksomhed i stand til at håndtere kulturforandring

Scotwork Scandinavia kan tilbyde coaching og konsulentbistand, der gør virksomheder og medarbejdere i stand til bedre at håndtere kulturforandring.

scotwork

Kulturforandring

Som forretning eller organisation, der arbejder med forhandlinger på forskellige områder, må man være forandrings- og omstillingsparat. At være det handler blandt andet om, at man som ledelse og medarbejdere evner at håndtere kulturforandring. Markedet i dag er omskifteligt, og der sker hele tiden ryk og forandringer. Alle niveau i organisationen eller virksomheden skal være parate til den kulturforandring, der umiskendeligt vil forekommer, eller som måske allerede er ved at ske. Her kan Scotwork Scandinavia hjælpe og sikre, at man får det bedste ud af situationen.

 

Konsulentbistand

Hvis man støder på et enkelt problem eller har et særligt projekt, der skal løses, tilbyder de hos Scotwork Scandinavia hellere end gerne konsulentbistand. Her kan de målrettet gå ind og hjælpe der, hvor der er allermest brug for det. Gennem konsulentbistand er rigtigt mange organisationer kommer godt videre på den anden side af for eksempel en konflikt eller en forhandling. Scotwork Scandinavia sikrer resultaterne og sørger samtidig gennem deres konsulentbistand for, at man vil være bedre rustet til selv at håndtere situationen næste gang, en lignende måtte opstå.

 

Coaching

En stor del af virksomhedens DNA hos Scotwork Scandinavia er deres coaching. Gennem coaching skaber de synlige resultater for rigtigt mange af deres kunder. Det danner så at sige grundstenen for deres videre arbejde med blandt andet konsulentbistand og forhandlingstræning. Hos Scotwork Scandinavia har de mange års erfaring med coaching og er derfor en sikker samarbejds- og sparringspartner.

Lær at arbejde konstruktivt med kulturforandring og modtag målrettet og professionel konsulentbistand samt coaching fra de erfarne branchefolk hos Scotwork Scandinavia. Find dem på www.scotwork.dk.