Bredt udvalg af vokslys og duftpinde hos Dofta.dk

Gå ind på www.dofta.dk og se det store og imponerende udvalg af vokslys og duftpinde.

dofta.dk logo

Vokslys

Med vokslys fra www.dofta.dk, kan du få en hyggelig stemning med flot lys og en dejlig duft. Med vokslys fra Dofta, kan du få forskellige dufte, som du vil kunne nyde hver dag, uanset om du foretrækker en bestemt duft, eller vil prøve flere forskellige. Vokslys fra Dofta er lavet i naturligt plantevoks, der er tilsat duftolier. Det har de lavet med tanke på dig, da duftoplevelsen fra Dofta vokslys ikke skader dit helbred. Derved kan du uden problemer bruge vokslys fra Dofta, der foruden den gode duft, også brænder i mange timer. Har du behov for dufte der spreder sig i huset, som du kan nyde i lang tid, er Dofta duftlys et produkt, der er godt for dig og dit helbred.
Har du behov for vokslys med dufte, kan du tage ind forbi www.dofta.dk, som har et bredt udvalg af forskellige lys med dufte.

Duftpinde

Når du har behov for at komme hjem til en dejlig og behagelig duft, kan du bruge duftpinde fra www.dofta.dk, som spreder en aroma i hele huset. Med duftpinde kan du få den duft du ønsker at komme hjem til, uden at du behøver have et lys tændt. Duftpinde bliver ved med at udsende dufte, der kan være helt ideelt for dig, der ikke er hjemme hele dagen, men gerne vil have en frisk og afslappende duft i huset, når du kommer hjem. Hos Dofta kan du finde duftpinde med forskellige aromaer, der giver dig mulighed for at finde den duft, der vil passe til dit hjem. Produktet kan holde i flere måneder, og indeholder naturlige olier, hvor der også er tilsat aromatiske olier.
Har du behovet for at komme hjem til dufte, så du kan føle dig frisk og afslappet, er duftpinde fra www.dofta.dk det helt rigtige produkt for dig.