Bredt udvalg af symønstre og velour stof hos Sting & Stoffer

Sting & Stoffer er til dig, der elsker at sy med produkter af høj kvalitet! Deres store udvalg af forskellige typer af metervarer og sytilbehør, blandt andet velour stof og masser af symønstre, er nøje udvalgt, sådan at du altid er garanteret fantastiske produkter, der holder længe og aldrig går ned på kvalitet.

Sting & Stoffer

Velour stof i forskellige varianter

Hos Sting & Stoffer er man altid med på de nyeste trends! Lige her og nu siger den, at velour stof er ved at få sin renæssance. Derfor forhandler Sting & Stoffer et kæmpe udvalg af velour stof i forskellige farver, kvaliteter og mønstre. Velour stof er meget mere end bare nervøs velour, der ofte er gået både op og ned i efterspørgsel, men stadig fungerer godt til for eksempel udklædningstøj eller som fine duge. Andre varianter inkluderer for eksempel det fine babyvelour eller det eksklusive burn out velour stof, brugt til mange fine kjoler eller jakker. Det er derfor kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du kan anvende velour stof, og udnytte det lækre materiale på fineste vis.

Symønstre til ethvert projekt

Har du fundet det perfekte stof til dit syprojekt, men mangler bare det perfekte mønster? Ingen grund til bekymring, for Sting & Stoffer forhandler ligeledes et bredt udvalg af symønstre, der med sikkerhed rummer lige præcis dét du leder efter! Sortimentet indbefatter nemlig symønstre i alverdens forskellige designs og styles, der selvfølgelig fås i alle typer af størrelser. Udklædningstøj, børnetøj, arbejdstøj eller festtøj — sortimentet hos Sting & Stoffer spænder bredt, sådan at der findes symønstre til enhver lejlighed. Du kan endda finde symønstre til barn og baby, samt deres dukker. Fælles for alle symønstre er dog, at de er ganske simple at følge, sådan at du uden problemer kan komme i gang med dit nye syprojekt.

Slip kreativiteten løs og besøg www.stingogstoffer.dk, hvor du garanteres et fantastisk udvalg af smukke, finurlige og elegante stoffer, der kan holde din syglæde begejstret i lang tid af gangen.