Bredt sortiment af bærbarer – Bl.a. Lenovo Y520

Føniks Computer bugner altid med det store udvalg af bærbare. Masser af nyheder og populære modeller er på lager. Eksempelvis Lenovo Y520, som egner sig perfekt til gaming på farten.

Føniks Computer

Lenovo Y520

Lenovo Y520 er den perfekte bærbare computer til dig som har brug for en variant, som kan lidt af hvert. Dermed forstået en computer som både kan bruges til skolearbejde, i professionelt øjemed samt til gaming. Særligt til gaming på farten egner den flotte serie af bærbare computere sig rigtig godt. En Lenovo Y520 fås i flere forskellige prisklasser, og derfor sikkert også én der matcher dine behov. Fælles for alle er et lækkert, slankt design, som i den grad indbyder til flittig brug. Samtidigt er Lenovo Y520 altid fyldt med det bedste hardware, som garanterer mange års levetid, hvis man passer godt på sit produkt. Med kraftfulde NVIDIA GTX grafikkort, krystalklar skærmopløsning og mulighed for op til en terabyte harddisk, er en Lenovo Y520 den perfekte pc at gå fremtiden i møde med. Et rigtig godt valg, især til gaming på farten.

Stort udvalg af bærbarer hos Føniks Computer

Føniks Computer har efterhånden i en del år været en god sparringspartner, når man skal købe ny bærbar computer. Virksomheden har altid fingeren på pulsen for hvad der rører sig inden for elektronikkens verden, og er som regel én af de første butikker i landet til at tilbyde det nyeste og fedeste gear. Særligt inden for bærbare computere står Føniks Computer altid frem fra mængden. Har du ikke allerede klikket forbi www.fcomputer.dk så er der rigtig mange gode grunde til at gøre det hurtigst muligt. Du finder altid et stort udvalg i bærbare computere, og kan frit vælge i mellem populære mærker, blandt andet Lenovo.

Hos Føniks Computer finder du lige nu et fantastisk udvalg i bærbare computere fra en masse kendte og roste mærker. Blandt andet finder du Lenovo Y520 serien, som egner sig perfekt til gaming på farten.