Bosch vaskemaskiner og Siemens opvaskemaskiner

Hårde hvidevarer er en vigtige del af husholdningen – vi bruger dem ofte hver dag og de findes i mange forskellige modeller, så de kan opfylde de behov, der er i de forskellige hjem. Maskinerne findes desuden i mange forskellige mærker, men især Bosch vaskemaskiner og Siemens opvaskemaskiner er hårde hvidevarer i god kvalitet.

Lindvedel

Bosch vaskemaskiner i mange kapaciteter

Bosch vaskemaskiner findes i flere forskellige kapaciteter – dvs. hvor mange kg tøj, der kan vaskes ad gangen. Når man vælger kapaciteten skal man overveje hvor meget man vasker og hvor ofte – eksempelvis vil familier med børn have behov for en større tromle end enlige. Bosch vaskemaskiner har desuden mange andre fine funktioner som bl.a. automatisk sæbedosering, hvilket betyder at man undgår at overdosere sin tøjvask. Andre ting man bør overveje, når man skal købe sin Bosch vaskemaskine er støjniveauet og energimærket. Blandt udvalget af disse vaskemaskiner findes der nemlig også maskiner, der har et rigtig lavt støjniveau, hvilket reducerer lydgenerne ved tøjvask, og maskiner med et lavt energiforbrug. Når man skal finde sin næste vaskemaskine er det med de mange muligheder inden for kapacitet, støjreducering og meget mere værd at kigge efter Bosch vaskemaskiner.

Siemens opvaskemaskiner med lavt energiniveau

En opvaskemaskine kører ofte hver dag og det er derfor er det værd at investere i en Siemens opvaskemaskine, da det med dette mærke er muligt, at finde modeller der netop har en rigtig god energimærkning, der sparer vand on strøm Derudover fås Siemens opvaskemaskiner med mange andre nyttige funktioner og spændende teknologier, der giver et godt opvaskeresultat og en god tørring af servicen. Siemens opvaskemaskiner fås desuden med og uden lågemontering. Dette mærke af opvaskemaskiner kan derfor passe ind i de fleste køkkener. Siemens vaskemaskiner findes desuden i forskellige mål, hvilket gør det muligt at få en opvaskemaskine ind i både små og store køkkener.