Bonger og jointrør – se udvalget hos Chillo.dk

Chillo.dk har en af Danmarks største Head Shop afdelinger med et velassorteret sortiment af rygeudstyr. Der er ikke det, som Chillo.dk ikke kan hjælpe dig med. Er du for eksempel på jagt efter et jointrør eller nogle fede bonger, så finder du det her.

Chillo.dk

Meget i jointrør – læs mere herunder

Der er mange fordele ved at bruge jointrør frem for filtertips. Først og fremmest kan du genbruge dit jointrør, så det er helt sikkert den mest miljøvenlige mulighed. Et godt jointrør kan du bruge igen og igen gennem hele livet, så der er mange penge at spare på filter. Hvorfor punge ud hver gang, du skal købe papirfilter, når du kan investere i ét godt rør, som så holder i mange år? Derudover laver røret en afkøling af røgen, som ikke ses i samme grad ved papirfilteret. Jo længere røret er, jo mere afkølet bliver røgen. Der er mange forskellige materialer at vælge i mellem, når det kommer til jointrør. Hos Chillo.dk finder du blandt andet rør i ben og horn, som er super lækker kvalitet.

Masser af bonger af en høj kvalitet

Hos Chillo.dk forhandles et bredt sortiment af bonger. Der er både olie bonger og en vifte af forskellige materialer som glas, keramik, akryl og silikone. Du kan også få en bong i kasse, som er oplagt at give i gave, da kassen fungerer som gaveæske. Der er ingen tvivl om, at du finder bonger hos Chillo.dk i en masse forskellige størrelser og former, som kan passe til netop dit behov. Som en af Danmarks største Head Shops har Chillo.dk alt, hvad hjertet begærer, også når det kommer til bonger. Når du handler hos Chillo.dk får du kvalitet til billige penge, og du er sikker på at få et lækkert produkt til enhver lejlighed.

På www.chillo.dk finder du alt, hvad du skal bruge af rygegrej. Gå online og tag et kig på bl.a. jointrør og bonger.