Bionedbrydelig og komposterbar engangsservice og emballage som fx papbægre

Flere og flere virksomheder tager deres CSER (Corporate Social Environmental Responsibility) seriøst. Det handler blandt andet om at vælge bionedbrydelig og komposterbar emballage og engangsservice i stedet for de forurenende alternativer. Hos Plant2Plast A/S kan du vælge mellem en lang række forskellige produkter som fx papbægre.

Plant2Plast A/S

Shop bionedbrydelig og komposterbar emballage og engangsservice online

Flere og flere vælger miljøvenlige løsninger i mange forskellige brancher. Søger du efter bionedbrydelig og komposterbar emballage og engangsservice, hvor der samtidig er tænkt grundigt over design og funktionalitet? Udvalget hos Plant2Plast A/S spænder over en lang række produkter, som emballage til take-away mad, dispensere, plastglas og meget andet. Der bestræbes altid på at gøre emballage og engangsservice så miljøvenligt som muligt, men der stræbes også efter at opfylde kundens behov. Derfor finder du ofte moderne og bionedbrydelig emballage, som er unik, og som ikke findes magen til andre steder. Hos Plant2Plast A/S går de meget op i designet og i at skabe forskellige løsninger i komposterbar engangsservice og emballage, som tilfredsstiller kunders behov, hvad end der søges efter sukkerrørsfiberbokse, poser, indpakningspapir, flasker, tallerkener, bakker osv.

Plant2Plast A/S har et godt lille udvalg af papbægre

Inde på hjemmesiden plan2plast.dk kan du spare penge på bæredygtige papbægre i en rigtig høj kvalitet. Plant2Plast A/S sælger bl.a. isbægre perfekt til iskiosken, caféen osv. Hvis du søger efter papbægre i miljøvenlig bioplastik, som kan benyttes til alt fra is til dips, så prøv at bladre dette sortiment igennem. Vælg mellem bionedbrydelige papbægre, som kommer i flotte designs, og hvor der er besparelser at hente. Der gøres meget ud af at skabe de helt perfekte løsninger, hvad end man søger efter papbægre, dispensere, take-away bokse til varm eller kold mad osv. Klik dig frem til miljøvenlig emballage af en ekstra høj kvalitet hos Plant2Plast A/S.

Inde på hjemmesiden Plant2Plast A/S er det let at finde komposterbar samt bionedbrydelig emballage og engangsservice, i en rigtig god kvalitet og i et moderne design, der er perfekt for de fleste forretninger i restaurationsbranchen. Du kan bl.a. shoppe papbægre, bokse til take-away og meget andet, der kommer i en bæredygtig kvalitet.