Bestil kontinentalsenge som fx en Dunlopillo seng

Kontinentalsenge er en af de foretrukne sengetyper, og det er en investering i velvære. Blandt sortimentet hos Schwarz Senge finder du fx en Dunlopillo seng.

Schwarz Senge

Gode kontinentalsenge til ofte nedsatte priser

God søvn er en af de største faktorer for velvære. Kontinentalsenge foretrækkes af mange pga. den enorme komfort. Den er opbygget af en topmadras, der skåner de nederste lag, som er en springmadras og en boxmadras. Denne lagsammensætning sikrer en fænomenal komfort, man finder i flere og flere danske hjem. En god seng betyder mere overskud og en mere harmonisk søvn. Schwarz Senge kan hjælpe med at vælge den rette kontinentalseng i deres butik på Østerbro, København. Hvis du planlægger at aflægge et visit, kan du også få taget en rygtest helt gratis. Schwarz Senge er i besiddelse af det mest avancerede udstyr i Europa til at teste din ryg, så du kan vælge den rette seng efter dit behov. Bestil tid online, så du kan finde ud af, hvilken type madras er egnet til din ryg.

Køb en Dunlopillo seng hos Schwarz Senge

Dunlopillo er kendt som en af de største madrasproducenter og fabrikant af puder, og det er også et af mærkerne, du finder hos Schwarz Senge. Kvaliteten er lidt ud over det sædvanlige. Dunlopillo er en pioner med materialet Dunlopillo Talalay naturlatex, som er fremstillet ud fra saften af gummitræ. Hvis du vælger en Dunlopillo seng er du garanteret en utrolig lækker komfort beregnet til individuelle behov. Det er en seng, du kommer til at blive glad for at ligge i nat efter nat. Dunlopillo er også en specialist i kontinentalsenge, men du finder også elevationssenge fra mærket på www.schwarz.dk. Selvom det var helt tilbage i 1929, at Dunlopillo udviklede deres naturlatex, er det ikke stået stille siden da, og det er blevet til utroligt mange senge, som har vundet international anerkendelse.

 

Hvilken sengetype foretrækker du? Kontinentalsenge er en af de mere populære varianter blandt danskerne. I kategorien hos Schwarz Senge finder du fx Dunlopillo senge, der er lidt ud over det sædvanlige.