Bestil inventar til plejehjem og andre institutioner

Hos Kolon Total Inventar kan du bestille inventar til plejehjem og andre institutioner. De sælger også et flot bud på en børnegarderobe til en god pris.

Kolon Total Inventar

Til plejehjem

Kolon Total Inventar sælger inventar og køkkener til mange forskellige institutioner. Du kan bl.a. finde inventar til plejehjem i flotte designs. De laver især køkkener til institutioner, og når man skal bygge et plejehjemskøkken er der forskellige overvejelser, man skal have med i processen. Det slider hårdt på et køkken at blive brugt på den måde, som et køkken bliver brugt på et plejehjem. Det bliver brugt hver dag til at lave- eller anrette mad til mange personer, og det bliver brugt af mange forskellige mennesker. Når de har travlt, så bliver det slidt ekstra hårdt, og derfor er skabslågerne ekstra slidstærke. Hvis du køber inventar til plejehjem hos kolon.dk, så kan du være sikker på et køkken i bedste kvalitet og med skabslåger og elementer i flotte design, som virkelig er funktionelle og super skønne for de ældre og de ansatte at bruge hver dag og at opholde sig i.

 

Børnegarderobe

Hos Kolon Total Inventar kan du købe alt forskellige inventar til institutioner, og du kan bl.a. finde mange forskellige slags inventar til børnehaver, vuggestuer og skoler. Hvis du skal indrette en vuggestue, en børnehave eller en anden daginstitution, så er en børnegarderobe virkelig en vigtig del af det. Der er mange forskellige flyverdragter, dunjakker, vinterstøvler og tasker med madpakker, som kommer til institutionen hver dag og for at holde styr på det, skal man have en god børnegarderobe med plads til alle børnenes ting, hvor de hver især har deres rum med deres navn på. En god og flot børnegarderobe kan virkelig være til stor glæde i hverdagen både for forældre, ansatte og for børnene. Den har typisk en slags bænk, hvor forældre eller ansatte kan sidde på, imens de hjælper de små i og ud af tøjet. Bestil flot skoleinventar, børnehaveinventar og vuggestueinventar på hjemmesiden, hvor der er et gennemgående flot design.