Besøg Trimm Copenhagens inspirerende webshop – Køb fx. flotte bakker fra Terazzo Tray by Rikke Gjørlund

Trimm Copenhagen er en meget inspirerende hjemmeside og webshop, hvor man kan finde rig inspiration til smart og fin indretning af det moderne hjem: www.trimmcopenhagen.dk.

trimm copenhagen

Terrazzo Tray by Rikke Gjørlund – Flotte bakker i nordisk stil

Terrazzo er et materiale, der ses mere og mere inden for boligindretning og interiør. Dets let rustikke udseende passer perfekt til den materialefikserede nordiske indretningsstil og har derfor også fundet vej til sortimentet af interiør fra Trimm Copenhagen. Det er designer Rikke Gjørlund, der står bag den nye tilføjelse: Terrazzo Tray by Rikke Gjørlund, der er både smart og fin. Bakken kan bruges til servering eller til små opsatser rundt omkring i hjemmet, hvor den vil danne en smuk og struktureret baggrund til vaser, lys, blomster og nips. Bakken fås i flere smukke nuancer, der passer perfekt til den nordiske stil, som Trimm Copenhagen som dansk designvirksomhed er kendt for.

Find inspiration til indretning

Trimm Copenhagen vil gerne udfordre måden, hvorpå mennesker indretter sig og interagerer med hinanden. Det gør de gennem kreative og nytænkende designløsninger, som forhandles online via butikken på www.trimmcopenhagen.dk. Her kan man se de mange forskellige produkter, som designerne bag Trimm Copenhagen har lagt pen til. Det er især tekstiler og tov, de arbejder med, men disse materialer får ofte selskab af andre spændende indspark i form af blandt andet naturmaterialer såsom terrazzo. Mangler man inspiration til opbevaringsløsninger til hjemmet, er der masser af dette at finde online på www.trimmcopenhagen.dk, hvor der altid er gode produktbeskrivelser og flotte billeder, der kan være til stor inspiration for, hvordan designet kan inkorporeres i ens hjem. Trimm Copenhagen er i sandhed en unik virksomhed, hvis webshop altid er et besøg værd.

Find smart og fin indretning til hjemmet hos Trimm Copenhagen på hjemmesiden www.trimmcopenhagen.dk.