Bedste udvalg af unikke designs inden for lamper

Designerlys.dk har nettets allerbedste udvalg af unikke designs inden for lamper fra mærker som Light-Point og Lightyears.

Designerlys.dk

Light-Point

Siden 1995 har design virksomheden Light-Point leveret smukke lamper i et minimalistisk design, som arbejder med skygger såvel som lys. Designet er innovativt og nytænkende, idet der arbejdes meget med kontrasten mellem lys og mørke, hvilket giver nogle helt særlige lamper og ikke mindst en helt særlig belysning. Light-Point er moderne lamper, som vil tage sig flot ud i ethvert privat hjem såvel som på ethvert kontor. Lamperne, som forhandles online hos Designerlys.dk, findes i både sølv, guld, sorte og hvide belægninger, så man nemt kan finde en variant, der matcher den øvrige indretning i et hvilket som helst lys. Som det altid gør sig gældende hos Designerlys.dk, er der ofte gode rabatter at hente på blandt andet lamperne fra Light-Point, når man handler hos dem.

Lightyears

Hvis man gerne vil have ungdommeligt og nytænkende lamper i sit hjem, tilbyder brandet Lightyears netop de. De repræsenterer unikke designs inden for lamper og belysning, som tænker belysning og formgivningen af lamperne på en helt ny måde. Der arbejdes meget med organiske former og anderledes materialer, hvilket man kan se nærmere på online på hjemmesiden www.designerlys.dk, hvor Lightyears forhandles. www.designerlys.dk er altid et besøg værd, hvis man sætter pris på lamper i unikke designs, og man samtidig gerne vil spare penge på sit køb eller i hvert fald være sikret den absolut bedste pris. Lightyears er en design virksomhed i rivende udvikling, og hos Designerlys.dk følger de nøje med, når brandet præsenterer nye design til deres i forvejen store produktkatalog. Se alle nyhederne online på hjemmesiden www.designerlys.dk.

Se de mange unikke designs fra Lightyears, Light-Point og mange andre hos Designerlys.dk på adressen www.designerlys.dk.