Bæredygtige vandflasker samt meget i karklude i miljøvenlige materialer

Hos Gågrøn! kan du finde alt i bæredygtige vandflasker, håndklæder og karklude i miljøvenlige materialer og meget mere inden for hverdagsvarer i bæredygtige alternativer.

Gågrøn!

Kig på de forskellige typer af bæredygtige vandflasker

Vidste du, at de fleste plastikvandflasker indeholder og afgiver diverse skadelige stoffer til den væske, de indeholder, hvis man genbruger dem. Derfor kan det betale sig at købe bæredygtige vandflasker, som dem du fx kan købe hos Gågrøn!. Her er mange forskellige at vælge imellem, og du finder både vandflasker i glas og rustfrit stål, som er drikkeflasker, du kan have resten af livet, og som ikke afgiver skadelige stoffer til dit drikkevand. Fx Klean Kanteens laver lækre bæredygtige vandflasker i rustfrit stål, og de fås i forskellige størrelser – fra 800 til 355 ml – samt som sutteflaske. Der er god grund til at undgå det skadelige plastik, som findes i mange forskellige vandflasker, og som du vil opleve vil gøre det langt lækrere for dig, at snuppe en slurk vand på vejen. Det er vigtigt at man ikke køber dårlige produkter, som man smider ud allerede senere samme år, og derfor skal man finde gode produkter til sine drikkevarer. Det gør man fx ved at købe bæredygtige vandflasker, for det er både bæredygtige vandflasker i den forstand, at de kun sælges én gang, samt at de ikke indeholder skadelige plastikstoffer.

Karklude i miljøvenlige materialer for en mere bæredygtig rengøring

Karklude er et andet sted, hvor der skal sættes ind! Hos Gågrøn! finder du karklude i miljøvenlige materialer, for i de engangskarklude, som de fleste bruger findes der mange skadelige plastikstoffer, som disse afgiver overalt, hvor de sættes. Hvis man tilmed vasker dem, så afgiver de disse platikfibre overalt, i tøjet og mange andre steder, og det er skadeligt, for de sætter sig i lungerne. Derfor skal man bruge karklude i miljøvenlige materialer, som ikke skal smides ud efter én gangs brug, og som ikke afgiver plastik til miljøet. Find flotte karklude i miljøvenlige materialer hos Gågrøn! til gode priser – dem kan du bruge og vaske med god samvittighed.

Se mere til de mange karklude i miljøvenlige materialer samt bæredygtige vandflasker online.