Asta & Alfred sælger mange former for stofbleer plus flyverdragter til babyer online

Asta & Alfred er en fantastisk webshop for børn og deres forældre, som forhandler alt fra lækre stofbleer til flyverdragter til babyer i søde design.

Asta og Alfred

Stofbleer i en perfekt kvalitet

Det er svært at forestille sig at være forældre til en baby uden at gøre brug af de klassiske stofbleer. Selvom deres egentlige formål som ble for længst er blevet skiftet ud til fordel for engangsbleer, er stofbleerne stadig super gode at have lige ved hånden, når man har med et lille barn at gøre. Derfor findes der også nogle super flotte design inden for bleer af stof fra blandt andet Konges Sløjd, Cam Cam og mange andre, der alle er brands, som forhandles online hos Asta & Alfred. Bleerne fra disse brands er lavet i lækker, tyk bomuldskvalitet og holder sig rigtigt flot i vask, hvilket er en fordel, da stofbleerne ofte skal kogevaskes på grund af pletter. Perfekte til amning, spisning, pusletid og meget mere.

Flyverdragter til babyer i de mest fantastiske design

Hvis man har en vinterbaby, er det super vigtigt, at den bliver iklædt en ordentlig flyverdragt, så den lille dreng eller pige kan holde sig varm og tryg i det kolde vejr. Der er nogle super søde design inden for flyverdragter til babyer, man frit kan vælge mellem, når man shopper babytøj og babysager online hos Asta & Alfred. Foruden de fine flyverdragter finder man også vatterede babyfutter, der slutter tæt til om ankel og fod, så de små babyfusser ikke kommer til at fryse. Det er blandt andet mærker som MarMar, der står bag de fine design af flyverdragter til babyer hos Asta & Alfred.

Find Asta & Alfred online lige her på www.astaogalfred.dk, hvor man kan købe flyverdragter til babyer i søde design samt dejlige stofbleer i gode kvaliteter.